Overdraft logo
1997 óta működő, banki work-out követelések vásárlásával foglalkozó pénzügyi vállalkozás
PSZÁF/MNB engedély száma: 1822/1998 Cégjegyzék szám: 01-10-044992
Kapcsolat Elszámolási és Forintosítási Információk Panaszkezelés Pénzügyi Navigátor

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Az OVERDRAFT Hungary Zrt. a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi  CCXXXVII. törvény hatálya alá tartozó pénzügyi vállalkozás, így panaszkezelési  eljárását ennek figyelembevételével alakította ki.

Társaságunk számára fontos, hogy bárki számára érthető, világos tájékoztatást adjunk, az általunk kezelt követelések mindkét fél számára elfogadható rendezése során figyelemmel legyünk az Adósok érdekeire, ennek keretében elsősorban megállapodásra törekszünk.

Amennyiben a követeléskezelés során Társaságunk bármely intézkedését sérelmesnek tartja, úgy lehetősége van panaszt tenni, amelyet Társaságunk a jogszabályokban meghatározott módon kivizsgál. Ennek részleteit a Panaszkezelési Szabályzat tartalmazza.

Ha Önnek panasza van, akkor javasoljuk, hogy a letölthető panaszkezelési nyomtatványt kitöltve küldje el Társaságunk címére, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk telefonon és használja a panaszkezelés menüpontot. Ezúton is tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a telefonon tett panaszbejelentéseket jogszabályi kötelezettség okán hangrögzítéssel dokumentáljuk, amennyiben Ön ehhez nem járul hozzá, úgy panaszát személyesen, vagy írásban teheti meg.

 

OVERDRAFT Hungary Zrt.

Letölthető állományok:
Panaszkezelési Szabályzat 2019.03.04-től
Panaszbejelntő nyomtatvány